onsdag 26 maj 2010

Finn ett fel...

Rent ut sagt uruselt av mig. Jag uppdaterar inte bloggen eller besöker er. Fy, fy, fy! Men jag har en rätt god anledning, eller flera faktiskt. Först och främst har jag börjat ett nytt jobb! Sen har helger och kvällar varit fulla av olika aktiviteter (här skulle jag vilja skriva grillkvällar och långa promenader i sommarkvällen men det går inte) såsom bio, middagar hos vänner och renovering. Viktigt men tidsödande ;)

På bilden ovan ser ni något av alla projekt den senaste tiden, ser ni vad vi gjort med brygghuset? Yupp, gröna dörrar och jag är så nöjd så! De är inte klara än, allt tar som vanligt en halv evighet, men snart, snart. Dörrarna är nya, måttbeställda och målade i en grön nyans som jag valt med stor omsorg. Det kan ju bli rejält fel med färger så jag var lite orolig.

Ha en skön kväll!!

7 kommentarer:

 1. Det blev ju jättefint.
  Jag får nog snart komma och fika.

  SvaraRadera
 2. Ser fint ut :)

  när får maken tummen ur och fixar resten?
  Han verkar lite slö ;)

  SvaraRadera
 3. Tjusigt värre :)

  Mycket kvar kring dörrarna?

  SvaraRadera
 4. Kanonbra nyans, Maria! - Det ser toppenfint ut!
  Fast jag måste säga att jag inte tyckte den röda färgen ni hade innan var så dum heller. Kanske för att färgsättningen påminde lite grann om vårt eget hus, hehe!

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Så snyggt det blev! Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Visst är det svårt att hinna med nu! Usch, nu har snart maj gått och jag har inte hunnit njuta ute! Skandal!! Får skylla på att även jag har börjat nytt jobb..

  Era dörrar vill jag gärna se lite närmare på!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Vilken trevlig blogg du har Maria, jag har lagt upp den i min blogglista och ser framemot att läsa flera inlägg i framtiden.

  Idag ska jag till biblan och se om de har månadensbok inne.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...